rkeur zou geven aan een halfh

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

rkeur zou geven aan een halfh

caicai2017
Jordan was vorig seizoen uitgeschakeld voor 64 wedstrijden nadat hij zijn linkervoet in de Air Jordan 1 had gebroken. Terwijl hij in de tweede Air Jordan gemiddeld 37,1 punten per wedstrijd verdiende, waren de kleuren tam, want het merk lanceerde lage en hoge bezuinigingen in slechts twee Nike Air Max Tn Femme kleuren per stuk - een wit-rode look en een witte, zwarte en rode uitvoering. Hij voelde ook dat de schoen stijf was, omdat het rijke Italiaanse leer en de stevige onderkant niet meteen op het speelveld inbreken.
Zodra Nike Air Vapormax Dames de offici?le Air Jordan 3-vergadering zou beginnen, was Jordan nergens te bekennen. De legende gaat dat hij in plaats daarvan golfde, onverschillig voor het ontmoeten van Nike-execs, en de vergadering pas maakte toen zijn vader, Nike Air Huarache Femme James, hem van de baan sleurde.
"Hij was niet in een goede bui," zei Hatfield. 'Phil Knight was in de kamer en Michael kwam binnen nadat hij hem vier uur had laten wachten.'
Wie had de beste sneakers van week 22 in de NBA?
Hatfield - aanvankelijk ingehuurd bij Nike in de vroege jaren 1980 om een ??campusarchitect te zijn voor het hoofdkantoor-uitbreidingsplan van het bedrijf - zag zijn kans Nike Air Max 95 Womens om met Jordan te werken als een manier om hem bij het proces te betrekken, zoals geen enkele andere atleet ooit eerder was geweest. .
Voorafgaand aan de presentatie waren Howard en Nike, sportmarketingexpert Howard White, Adidas ZX 850 Donne naar Chicago gevlogen om een ??dag door te brengen met de toen 24-jarige Jordan, om hem te ontmoeten in zijn flat en mee te flaneren voor een afspraak die hij had met een nabijgelegen kostuumontwerper.
"Het was geweldig om hem Adidas ZX Flux Donne te zien met deze suit-makers," zei Hatfield. "Hij koos materialen uit en hij zei letterlijk:" Ik vind die revers niet leuk, wat kunnen we anders doen? " Hij was erg betrokken bij het proces. "
Die ervaring zorgde ervoor dat Hatfield geloofde dat Jordan serieuze inbreng kon leveren in het ontwerp van zijn derde schoen. Hij had echt een goed gevoel voor stijl, "zei Hatfield." Ik denk niet Nike Air Max 2017 Womens dat iemand in de business helemaal begreep dat er atleten waren die waren in staat om echte collaborateurs te zijn. "
Hatfield groef door nieuwe materialenboekjes en bekeek exotische texturen die geheel nieuw waren in de Nike Air Max 97 Donnewereld van de basketbalschoenen, terwijl ze op zoek was naar een meer ingekort en rijk getrommeld leer voor het bovenwerk. Hij wist ook dat Jordan waarschijnlijk de voorkeur zou geven aan een halfhoge schoen, die een combinatie van meer mobiliteit en bescherming biedt. Na een wachttijd van vier uur - houd in gedachten, Nike's oprichter wachtte op niemand - de Air Jordan 3-vergadering was aan de gang.
'Ik ben blij dat je het eindelijk hebt gedaan,' zei Knight stevig. "Oké, Tinker, neem het over."
"Laat me zien wat je hebt," zei Jordan.
Na het lopen van Jordani? door zijn vele inspiraties - de luxueuze textuur van Nike Air Max Tn Womens olifantenhuid die de teen en hiel van de schoen zou accentueren, en de terugkeer van een zwarte colorway die de industrie en competitie op de eerste Air Jordan had aangestoken - Hatfield trok het monster uit. Het 'Jumpman'-www.montajesavila.es logo van de tong was de bepalende highlight, de eerste keer dat deze op een Air Jordan-schoen was verwerkt.v