eld door het merk Jordan. Tyrann Mathie

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

eld door het merk Jordan. Tyrann Mathie

caicai2017
2019 - De exclusieve Jordan Air Nike Internationalist Dam Latitude 720 LX voor vrouwen met kristallen wordt geleverd in een rood overgoten bovenwerk en schittert met de toepassing van meer dan 1.000 dubbel afgewerkte kristallen op de op Air Jordan VIII ge?nspireerde riemen, waardoor het silhouet van Jordan Brand Flight Utility verder wordt ontwikkeld. Een eerste in zijn soort hangtag ontworpen met kristallen van draagt ??bij aan het verhoogde Nike Air Force 1 Mujer vakmanschap van de limited-edition stijl.
De Jordan Air Latitude 720 LX met kristallen wordt wereldwijd vanaf 6 september 1920 uitgebracht - elk van de Nike SK-trainers van Adidas Superstar Dam Skepta deelt een element van zijn persoonlijke verhaal, van reizen naar Marokko tot het opbouwen van een fanbase in Parijs - en de SK SHOX is geen uitzondering. Het heeft echter een meer transcendentale toon dan de drie eerdere Air Max-gebaseerde releases.
De SK SHOX gaat over Nike M2k Tekno Womens het vinden van geloof in grenzeloze kansen. In 2018 kreeg Skepta een leiderschap in de thuisstaat Ogun van zijn ouders in Nigeria. Nigeriaanse hoofdschepen worden gegeven als erkenning voor een positieve bijdrage aan het welzijn van de gemeenschap. "Het deed me beseffen dat iedereen een leider zou kunnen zijn, maar sommige mensen zijn grootgebracht zonder te denken dat ze dat kunnen," zegt hij.
Het ontwerp van de schoen breidt deze gedachte uit in de samenvatting. Het bevat elementen van Nike Air Max 90 Mujer Rosa Skepta's Nigeriaanse erfgoed om zijn familiale respect te delen. "Ik ben trots op het feit dat ik mijn achternaam ken, en ik weet waar ik vandaan kom en mijn beide ouders zijn Nigeriaans", zegt hij. "Het ging erom Nike naar Nigeria te brengen en de kinderen de energie te laten weten."
Die energie is ook een energie die Skepta graag wil benutten in Adidas Ultra Boost Womens deze provocerende schoen, zodat iedereen het gevoel heeft dat zijn dromen binnen handbereik zijn. De schoen wordt een kanaal om zijn standpunt te delen dat de toekomst grenzeloos is.
"Het is belangrijk om mensen te laten geloven dat ze zich koninklijk kunnen voelen - dat als ze hard werken, hun werk zal worden erkend en gewaardeerd en gevierd," zegt hij.
Skepta's keuze voor het SHOX-silhouet is geworteld in een specifiek geheugen. “Toen ik naar Manchester ging, rockten alle kinderen met SHOX. Het was daar een echte straatschoen. Ik vond hun swag leuk - de windbreakers Nike Air Max 90 Mujer en de SHOX, "herinnert hij zich." Ik dacht: "Ja, laten we dat zeker doen", omdat ik me die reizen in het noorden altijd herinner. Nike Air Max 270 Dámské "
De Nike SK SHOX valt op 12 september op SNEAKRS in Europa, SNKRS in Azi? en Groot-China, en bij geselecteerde winkels.2019 - Eenentwintig Nike Air Max 270 Mujer atleten dragen de Jumpman op de openingsdag van het NFL-seizoen 2019, het tweede jaar van de on- uiterlijk van het veld door het merk Jordan. Tyrann Mathieu van de Kansas City Chiefs, graaf Thomas van de Baltimore Ravens, Alshon Jeffery van de Philadelphia Eagles, Michael Thomas Nike Air Huarache Damen van de New Orleans Saints en Le'Veon Bell en Jamal Adams [niet afgebeeld] van de New York Jets; dit zijn slechts enkele van de atleten die teamspecifieke colorways van de Jordan 1 TD Mid en Low zullen dragen.2019 - De LeBron James x John Elliott Icon QS komt voort uit de samenwerking tussen James, Elliott en Nike. Getipt door een Nike Air Huarache Womens exclusieve LeBron Soldier X in 2016, en gekristalliseerd met een volledig gevormde collectie met de Icon QS in 2018, richt de driedelige samenwerking de aandacht op het cre?ren van veelzijdige stukken die in verschillende omgevingen Nike Air Max 2017 Damen werken, van zakelijke bijeenkomsten tot reizen. De LeBron James x John Elliott Icon QS is voorzien van de middenzoolgereedschap van de LEBRON 8 en is een voorbeeld van de inspanning met gedempte kleuren onderbroken door doorschijnende panelen