Mange kæder indsendt ordentlige

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Mange kæder indsendt ordentlige

Fadware
I det ikke mindst fra sportsudstyr adidas sko herre forretning. Adidas Superstar II billige salg er i øjeblikket opmærksom på dyre måde. Mærket ved brug af Familiar tre-stribe logo bruges kloden Cup i Brasilien til sin fordel, langt bedre end verdens førende -men hoopla døde Hvis de spil sluttede. Adidas er store problemer, primært forårsaget af svage niche for klubbens sæt og udsving inturn priser. Denne provider fortsat tvunget til at trække sig tilbage fra tidligere udmeldte mål, plus bestanden har haft en tilsvarende styrtdyk. I mellemtiden, kløften med udvider, fordi det amerikanske selskab fjedre forude. Amerikanerne kunne muligvis være No. 2 af Adidas ZX Flux undervisere i salget fodbold udstyr i alle de produktkategorier og masser af områder, de overgå Adidas. Heldigvis disse vokser betydeligt stærkere selv på Adidas 'hjemmebane i Tyskland. Kløften er størst i USA, Princippet niche med sportsudstyr industrien. Der er Adidas slumping selv kunne det være ikke eksklusiv Sponsor med NBA, som langt de vigtigste amerikanske sports leagues.

Adidas blev hjulpet af sin beslutning 2006 om at lukke hullet med ved udgifter milliarder for at få den amerikanske mærke Reebok. Siden overtagelsen har Reebok blevet et problembarn for Adidas.Ikke desto mindre er investorerne ikke vil være imponeret. Globale problemer synes at dem at være for stor, og ledelsen mistet mange troværdighed på udstedende tre profit advarsler fra rummet af dette år. Adidas ZX Flux billige salg aktiekursen sank til € 55,5 per aktie 7 august, det laveste af halvtreds procent år. Før adidas zx flux dame du begynder på året, var dens aktiekursen reduceret med en tredjedel, mere (a) en anden bestand inde tyske DAX-indeks. Så noget skal ske fast.Because fra din usikre rubler, og også krisen Ukraine vil Adidas åbner kun 80, mens du bruger tidligere planlagte 150 butikker i Rusland i tillæg til Samfundet af Uafhængige Stater lande denne kommende år og næste år. Omkostningerne til sko og trøjer sænkes på disse markeder.Adidas CEO Herbert Hainer fortalte BBC foruden forretninger organisationen forventer at generere en masse mere end $ 2,5 milliarder i salg over vejen for at Man utd partnerskab. Måske opholdsrum Adidas SVP af den globale fodbold Markus Baumann fortalte Bloomberg Television en uge siden, at hun ikke tror s tilbagetrækning fra forhandlingerne var bevis for, at dens rivalisering med Adidas gjorde beklædning Sponsorater er urimeligt priced.Generally, ikke indtjeningen sæsonen var alt for hårde på fodtøj og atletisk-beklædning selskaber.

Mange kæder indsendt ordentlige tal, ved at indarbejde endda slå forventningerne. Således kom det som noget af en overraskelse, at Adidas ZX Flux salg uk indsendt sådanne svage vil forårsage sin første kvartal rapport.Adidas ZX Flux trænere, den næststørste sportstøj selskab i verden, har været at miste forretning i Vesteuropa på , som udfordrer sin dominans på trade-varer og tøj til fodbold. og Adidas kæmper om herredømmet på fodbold kit industrien, med alle de amerikanske selskab have foretaget store indhug rigtige sport er det tyske rival længe domineret. Tredje kvartal salg forbedring i Vesteuropa accelererede til ti procent fra en valuta-neutral 6 procent inde første halvleg. Gruppen bremset sin tilbagegang i USA som væksten af ​​kernen Adidas brand hjalp kompensere for slumping golf sales.While Adidas ZX Flux salg har givet de bolde til at World Cup siden 1970, og indeholder udvidet sit sponsorat for konkurrence frem til 2030, den første gang sponsorerer flere hold - 10 på de 32 hold, der deltager i Cup - herunder Host Brasilien. Adidas anslås at levere over 8 millioner t, mens du bruger ni landshold den sponsorer i verden, herunder mere (a) 2 millioner tyske hold, med mere end 500, 000 med den sælges uden for Europa. Hainer fortalte en lille virksomhed involverer journalister at Adidas er nødvendige for at trimme opgørelser i form af en sats på over tiende i 2014 og fortsætte med at reducere absolutte niveauer får.