Adidas Originals Metro Attitude Logo rea sverige skor

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Adidas Originals Metro Attitude Logo rea sverige skor

adela.adela123
Att ha sett teaser pics tidigare denna månad, har Sneaker News nu en uppdatering om den kommande Kinetics-exklusiva Adidas Originals Metro Attitude Logo billigt rea sneakers samarbete. Vi kan nu bekräfta de två modellerna som används för Gucci-lookin 'duo och det ska vara variationer av två av tre ränder' populäraste arv modeller, Metro Attitude och Ultra. Den förra har en överdriven tunga och logo a la Jeremy Scotts collabos och XL utgåvor, medan Ultra har ett lyxigt vadderat läder ta på den världsberömda Shelltoe.

Om du är från New York-området, du förtjänar de rättfärdiga titeln "Adidas Originals Metro Attitude Logo outlet sverige skor". Den ständiga störtflod av snö kvar på gatorna i New York ur funktion, men med varmare väder headed vår väg, kommer New York sneakerheads äntligen klippa sparkar de har placerats på sparlåga (det betyder sayonara till Nike stövlar och Timbs). Här är en titt på nästa Star Wars samarbete med adidas Originals - Adidas Originals Metro Attitude Logo rea sverige skor inspirerad av Patrick Ewings adidas basket skor; Ewings logotyp kvar men med adidas namne och Stormtrooper hjälm logotyp, och vit / orange / blå övre funktioner Star Wars Tagg runt hälen.

Vi förlåter dig om du misstog adidas originals shoes online shop för Jeremy Scott frisättning vid första anblicken. Detta i sin egen design från adidas Originals laget bär verkligen en likhet till Scotts arbete från den massiva tungan till den pråliga combo av guld och faux ormskinn. Om inte annat, är den gigantiska tungan ett bombsäkert sätt att rep din kärlek för den gamla skolan Trefoil logo, särskilt med branding gjort upp i ögat popping guld här.

Ännu mer bevis på Jeremy Scotts inflytande på adidas Originals katalogen är fortsatt körning av nya Adidas Originals Metro Attitude Logo leopard grossist sverige sneakers utgåvor. Denna modell tar megastora Trefoil J.Scott infördes 09 och håller de nya färgställningar comin ', detta ett avgjort feminin ta på genuint ren vit / svart combo. Det är tack vare skimrande paljetter på sidopanelen, vrist krage och häl som sträcker sig från rosa till limegrönt och gör du fråga för en sekund om denna sko verkligen debuterade på 70-talet.